 |

Dörtyüzsaniye'de TasarımDifüzyon tarafından organize edilen ve geçtiğimiz Perşembe Akşamı Taksim Studio Live'da gerçekleşen tasarım etkinliğine farklı disiplinlerden amatör ve profesyonel tasarımcılar katıldı.
Fotoğraf sanatçısı Murat Germen, Mimar Nevzat Sayın ve İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden Yrd. Doçent Hüseyin Kahvecioğlu da sunum yapan tasarımcılar arasındaydı.
15 Şubat 2007 Peşembe Akşamı Taksim Studio Live, Taşkışla ve çevresinin bir araya getirdiği bir etkinlik grubu olan Difüzyon tarafından ikincisi organize edilen tasarım etkinliği Dörtyüzsaniye'ye ev sahipliği yaptı.
Beş yüzü aşkın izleyicinin doldurduğu salonda, kalabalıktan ötürü zaman zaman zor anlar yaşandı.
Mimarlık, grafik, endüstriyel tasarım, fotoğraf, görsel iletişim tasarımı, moda, kısa film ve deneysel müzik gibi birbirinden farklı yaratım alanlarından tasarımcılar aynı mekanda çalışmalarını izleyicilerle paylaştı.
İlki geçen Aralık ayında gerçekleşen ve yoğun ilgi gören Dörtyüzsaniye bu defa farklı bir mekanda tasarım severlerle buluştu.
Adını sunum yapan tasarımcılara,etkinl ikte çalışmalarını sergilemek için verilen süreden alan Dörtyüzsaniye, farklı disiplinlerden tasarımcıları bir araya getirmesi ve hızlı sunum formatı dikkati alındığında, İstanbul'da bir ilk olma özelliği de taşıyor.
devamı: Dörtyüzsaniye'de Tasarım
24/2/2007 | 14,307 kere okundu
|
 |