 |

i-deco: İstanbul Dekorasyon ve Tasarım Fuarı6-9 Mart 2008 tarihleri arasında, Sine Fuarcılık tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan, "i- deco İstanbul Dekorasyon ve Tasarım Fuarı", sektörün dev markalarını bir araya getiriyor.
Basın sponsorluğunu Maison Française ve Elle Decor'un üstlendiği i-deco İstanbul tasarım ağırlıklı lüks dekorasyon ürünlerinin sergileneceği bir ortam sunuyor.
CNR EXPO'da, 50 bin m2 alan üzerinde, özel tasarım mobilyalar, dekoratif aksesuarlar, beyaz eşya ve ankastre ürünler, zemin ve duvar uygulamaları, ev tekstili gibi mekanlarda farklılık yaratan tüm ürünlerin sergileneceği fuar, özel ziyaretçi çalışmalarıyla yurt dışından ve yurt içinden alım gücü yüksek tüketicileri, iç mimarları, dekoratörleri, tasarımcıları ve girişimcileri; katılımcılarıyla buluşturmayı amaçlıyor.
Şu ana kadar tasarım ağırlıklı ürünleri sunan 246 markanın katılım gösterdiği fuarı 4 gün süre ile 15.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Fuar ziyaretçi çalışmaları için Arap ülkeleri ve Rusya' nın partner ülkeler olarak seçildiği belirtilen i-deco İstanbul'a, ayrıca ağırlıklı İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinden de ünlü tasarımcılar ve Frame, Wallpaper, Living ETC, Interior Design, Elle Decor UK gibi dekorasyon dergilerinin editörleri davet edildi.
devamı: i-deco: İstanbul Dekorasyon ve Tasarım Fuarı
26/1/2008 | 18,769 kere okundu
|
 |