Design Directory Dexigner Design Agenda Türk Tasarımcılar Dexigner Start Dexigner Newsletter English
Dexigner Logo Dexigner Concept
Ürün TasarımÜrün TasarımGrafik TasarımGrafik TasarımModa ve Takı TasarımıModa ve Takı TasarımıMimarlıkMimarlıkDijital TasarımDijital TasarımSanatSanat
Ekle Önceki SayfaSonraki Sayfa
colortitle

Türkler Çizme İle Yarışta

Türkler Çizme İle Yarışta

Ayakkabı devi İtalya'da sektörün yüzde 25 daralma yaşaması Türk üreticilerini heveslendirdi. Sektör, atıl kapasiteyi kullanmak için gözünü İtalya'nın kaybettiği Avrupalı müşterilere dikti.

devamı
www.rad... (319)

ekleyen
Levent OZLER

Tekstile Genç İmza

Tekstile Genç İmza

Zorlu Tekstil Grubu'nun bu yıl ikincisini düzenlediği 'Bir de sen tasarla Taç nevresim deseni tasarım yarışma'sı sonuçlandı.
Üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri tekstil tasarım bölümü öğrencilerinden tümünün katılımına açık olan ve bu yıl 327 projenin başvurduğu yarışmada birinciliği Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Dilek Yurt kazandı. Bu yıl rekor katılım olduğunu söyleyen Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, "Yarışmayı geleneksel hale getireceğiz" dedi.

devamı
www.rad... (126)

ekleyen
Levent OZLER

Valentinonun kadını baktırıyor

Valentino'nun kadını baktırıyor

Fransa'nın başkenti Paris'te dört gün süren haute-couture haftası, tadını damakta bırakarak dün sona erdi. 2004 ilkbahar-yaz haute-couture tasarımlarının tanıtıldığı defilelerde, dünyaca ünlü modacıların yaratıcı koleksiyonları izleyenleri büyüledi. İtalyan modacı Valentino da önceki gün gerçekleştirdiği defilesinde, feminen ve detayları ön plana çıkaran koleksiyonuyla moda eleştirmenlerinden yine 'bravo' aldı. Maddi güçlükler yüzünden giderek daha az ismin yer aldığı haute-couture haftasında, önceki gün de ilk kez bir Türk modacı, Dilek Hanif modellerini sergilemişti.

devamı
www.rad... (162)

ekleyen
Levent OZLER

Dev Modacılar Gövde Gösterisinde

Dev Modacılar Gövde Gösterisinde

Modanın başkenti Paris, haute-couture haftasıyla defile sezonunu açtı.

Christian Dior'un yanı sıra, Torrente, Versace, Chanel, Christian Lacroix, Givenchy, Emanuel Ungaro, Scherrer, Valentino, Jean-Paul Gaultier, Ralph Rucci ve Ellie Saab ile Lübnanlı Georges Chakra gibi tasarımcılar da haute-couture koleksiyonlarını sergiliyor.

devamı
www.rad... (1,098)

ekleyen
Levent OZLER

İşte Diorun Kleopatrası

İşte Dior'un Kleopatra'sı

John Galliano imzalı Christian Dior defilesinde, Nefertiti'den Kleopatra'ya, Mısır tarihinin ünlü şahsiyetleri, birbirinden güzel 31 top modelin vücudunda can bulup podyuma çıktı

devamı
www.rad... (239)

ekleyen
Levent OZLER

Ajanda | Start | Design Directory | Design Database | Newsletter | Türk Tasarımcılar Platformu | Mobil | Link Verin | Hakkımızda & İletişim
XML

18,360 başlık, 1,215 online ziyaretçi, 223,873,230 sayfa gösterimi

© 2001-2008 Dexigner™ Network | Moda Tasarım & Takı Tasarımı Haberleri ve Yarışmaları 104 | Dexigner