Design Directory Dexigner Design Agenda Türk Tasarımcılar Dexigner Start Dexigner Newsletter English
Dexigner Logo Dexigner Concept
Ürün TasarımÜrün TasarımGrafik TasarımGrafik TasarımModa ve Takı TasarımıModa ve Takı TasarımıMimarlıkMimarlıkDijital TasarımDijital TasarımSanatSanat
Ekle
colortitle



Favori Altın Akademisi

Favori Altın Akademisi

Türkiye'nin en büyük altın takı üreticilerinden Favori'nin kuyumculuk sektörüne tasarımı konusunda nitelikli insan gücü sağlamak amacıyla kurduğu Favori Altın Akademisi, 16 Nisan'da eğitime başlıyor.

İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr.Nigan Bayazıt'ın koordinatörlüğünü yürüttüğü akademide ilk olarak Temel Takı Tasarımı ve Bilgisayarda Takı Tasarımı sertifika programları düzenlenecek.

Üç ay süren Temel Takı Tasarımı Sertifika Programı'nda katılımcılara, temel tasarım bilgileri kullanılarak altın takı tasarlamak ve bu tasarımları pazarlama ve üretim süreçlerine hazırlamak uygulamalı olarak öğretilecek.

Programda ders ve konferans verecek eğitmenler arasında üniversitelerin tasarım fakültelerinden akademisyenlerin yanı sıra ünlü takı tasarımcıları Ela Cindoruk ile Nazan Pak da yer alıyor.

İki ay süren Bilgisayarda Takı Tasarımı programında ise elle çizilen tasarımların Matrix programı aracılığıyla bilgisayarda modellenmesi öğretilecek.

Avrupa'daki en modern altın takı üretim tesisi kabul edilen İstanbul Güneşli'deki Bina Favori'de faaliyet gösteren Favori Altın Akademisi'nin sertifika programlarına başvurmak için üniversite mezunu ya da takı tasarımıyla tecrübe ve birikim sahibi olmak gerekiyor.

devamı: Favori Altın Akademisi


13/3/2007 | 51,545 kere okundu


Son Haberler

•  Icon Eylül Sayısı Çıktı
•  World Architecture Community: Dünya Mimarlık Topluluğu
•  Oya Akman'ın Poselen Bardaklarına Yeni Ödüller
•  İstanbul Jewelry Show II
•  Yapı Ürünleri Konferansı 2008
•  Professional Lighting Design Türkiye: Orta Doğu'da Işık Kültürü
•  Ulusal İçmimarlık Sempozyumu: Mekan Tasarımında Geleceğe Yönelik Yaklaşımlar
•  Levi's Yeni Sezon Koleksiyonu Mağazalarda
•  Atalar 2008/2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu
•  Olympexpo: Türk Endüstriyel Ürün ve Tasarımları Fuarı
•  Uluslararası Genç İnteraktif Medya Girişimcisi Yarışması 2008
•  Evdeyiz: Mobilya Sektörüne Yeni Bir Soluk
•  1. Uluslararası Baskıresim Bienali: İstanbul 2008
•  Tasarım Yarışması'na 379 Başvuru Alındı

Ajanda | Start | Design Directory | Design Database | Newsletter | Türk Tasarımcılar Platformu | Mobil | Link Verin | Hakkımızda & İletişim
XML

18,068 başlık, 548 online ziyaretçi, 215,146,443 sayfa gösterimi

© 2001-2008 Dexigner™ Network | Tasarım Haberleri | Favori Altın Akademisi