Yardım etmek ister misiniz?

Design Directory Dexigner Design Agenda Türk Tasarımcılar Dexigner Start Dexigner Newsletter English
Dexigner Logo Dexigner Concept
Ürün TasarımÜrün TasarımGrafik TasarımGrafik TasarımModa ve Takı TasarımıModa ve Takı TasarımıMimarlıkMimarlıkDijital TasarımDijital TasarımSanatSanat
Ekle
colortitle



Rio de Janeiro Moda Haftası

Rio de Janeiro Moda Haftası

Rio de Janeiro'da 11 Ocak'ta başlayan ve 15 Ocak'ta son bulacak "Fashion Rio", Sonbahar-Kış 2005-06 koleksiyonlarının sunulduğu defilelerle devam ediyor.

Rio Modern Sanat Müzesi'nde yer alan defileleri bu yıl yaklaşık 80.000 kişinin izleyeceği tahmin ediliyor. Defilelerden ajanslara ulaşan resimler, trend tahminlerinin doğru birer göstergesi olarak, renkli bir kış sezonunun müjdelerini veriyor.

Bu yıl 19. kez düzenlenen Rio de Janeiro Moda Haftasında 30 defile gerçekleşiyor ve bunların arasında Animale, Super Lucy in the sky ve Karlla Girotto gibi yeni isimler de yer alıyor.

2 milyon $ bütçeyle hazırlanan Rio de Janeiro Moda Haftasında, hazırlık aşamalarında organizatörlerin tasarımcılardan istedikleri daha özgün ve avant garde yaklaşımlarla sunumlarını hazırlamaları olmuştur.

Baştan sona büyük bu moda organizasyonunda, ünlü tasarımcıların ve birbirinden çarpıcı kreasyonların yer aldığı defilelerin yanı sıra, Rio de Janeiro Industries Federation (Firjan) ve Brazilian Association of the Clothing Industries (Abit)'in düzenlediği ve 20 markanın yer aldığı etkinlik "Accessory Brazil Hall"de mücevher ve takı koleksiyonları sergileniyor.

devamı: Rio de Janeiro Moda Haftası


13/1/2005 | 12,000 kere okundu


Son Haberler

•  Annie Leonard ile The Story of Stuff
•  Fırat Engin Heykel Sergisi
•  Ankara Tasarım Günleri 2008
•  Habitat Piknik Sofralarını Renklendiriyor
•  Professional Lighting Design Türkiye: Reklam Cepheleri
•  Fotoğraflarla I Saloni 2008: Milano Tasarım Fuarı
•  3. Galata Moda Festivali
•  BEYOND Trend Konferansı ile 2010 Yılını Şimdiden Yaşadık
•  Dijital İllüstrasyon ve Konsept Tasarım Paneli
•  Je T'aime
•  Halil İbrahim Sofrası: Özgür Ceren Can Seramik Sergisi
•  Tasarımda Kararlı Yalınlık
•  Tasarımın Sonu mu Geldi?
•  Cemal Emden'in Viyana ve Chicago Fotoğrafları Sanal Müze'de

Ajanda | Start | Design Directory | Design Database | Newsletter | Türk Tasarımcılar Platformu | Mobil | Link Verin | Hakkımızda & İletişim
XML

17,455 başlık, 2,216 online ziyaretçi, 195,337,751 sayfa gösterimi

© 2001-2008 Dexigner™ Network | Tasarım Haberleri | Rio de Janeiro Moda Haftası