Yardım etmek ister misiniz?

Design Directory Dexigner Design Agenda Türk Tasarımcılar Dexigner Start Dexigner Newsletter English
Dexigner Logo Dexigner Concept
Ürün TasarımÜrün TasarımGrafik TasarımGrafik TasarımModa ve Takı TasarımıModa ve Takı TasarımıMimarlıkMimarlıkDijital TasarımDijital TasarımSanatSanat
Ekle
colortitle



2005 CFDA Fashion Awards

2005 CFDA Fashion Awards

The Council of Fashion Designers of America (CFDA) bugün Vera Wang, Marc Jacobs ve 'Chado Ralph Rucci' ile Ralph Rucci'i Yılın Bayan Giyim Tasarımcısı ünvanı ile onurlandırdı.

2005 CDFA Fashion Awards kazananları, 6 Haziran'da New York Ulusal Kütüphanesi'nde Swarovski tarafından finanse edilerek düzenlenecek olan yıllık galada duyurulacaklar.

CDFA aynı zamanda John Bartlett, Ralph Lauren ve John Varvatos için Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı; Marc Jacobs, Michael Kors, M + J Savitt ile Janis Savitt ve Gerard Yosca içinse en iyi Aksesuar Tasarımcısı ünvanını layık gördü.

Thom Browne, Rogan ile Rogan Gregory ve Cloak ile Alexandre Plokhov ise sigortacının Amerikan moda yeteneğini ortaya çıkarma konusunda destek verme vaadini devam ettiren Swarovski'nin Erkek Giyim Perry Ellis Award'unun sahibi oldu.

Swarovski'nin Perry Ellis Award adayları Bayan Giyim için Derek Lam, Behnaz Sarafpour ve Peter Som. Yine Swarovski'nin Aksesuar Tasarımı dalında Perry Ellis Award adayları ise Anthony Nak ile Anthony Camargo ve Nak Armstrong, Hollywould ile Holly Dunlap ve Devi Kroell.

Her kategorinin kazananı büyük finansal destek ve Swarovski ürünü sahibi olurken şirketin muazzam ve yenilikçi kristal kaynaklarını ışığa tutacaklar.

devamı: 2005 CFDA Fashion Awards


5/4/2005 | 11,212 kere okundu


Son Haberler

•  Annie Leonard ile The Story of Stuff
•  Fırat Engin Heykel Sergisi
•  Ankara Tasarım Günleri 2008
•  Habitat Piknik Sofralarını Renklendiriyor
•  Professional Lighting Design Türkiye: Reklam Cepheleri
•  Fotoğraflarla I Saloni 2008: Milano Tasarım Fuarı
•  3. Galata Moda Festivali
•  BEYOND Trend Konferansı ile 2010 Yılını Şimdiden Yaşadık
•  Dijital İllüstrasyon ve Konsept Tasarım Paneli
•  Je T'aime
•  Halil İbrahim Sofrası: Özgür Ceren Can Seramik Sergisi
•  Tasarımda Kararlı Yalınlık
•  Tasarımın Sonu mu Geldi?
•  Cemal Emden'in Viyana ve Chicago Fotoğrafları Sanal Müze'de

Ajanda | Start | Design Directory | Design Database | Newsletter | Türk Tasarımcılar Platformu | Mobil | Link Verin | Hakkımızda & İletişim
XML

17,455 başlık, 1,341 online ziyaretçi, 195,276,396 sayfa gösterimi

© 2001-2008 Dexigner™ Network | Tasarım Haberleri | 2005 CFDA Fashion Awards