|

 |

Hicran Çigdem Yorgancıoğlu: Callista SergisiH. Çigdem Yorgancıoğlu'nun "Callista" isimli sergisi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımı ile Fransız Sokağı Café 8 de, 12 Şubat tarihinde gerçekleşti.
Beyoğlu bölgesinin tam bir turizm merkezi olacağını ve bunda sanatın ve sanat projelerinin de bir hayli önemli olduğunu belirten Ahmet Misbah Demircan, ziyarette bulunduğu H.Çiğdem Yorgancıoğlu'nun sergisinin, resimlerin mitolojik hikayelerini dinlerken resim ve hikayelerin İstanbul'a adapte edilmiş şeklinden oldukça hoşlandığını belirterek sanatçıya, sanata katkılarından dolayı teşekkür ederken Sergi defterini imzaladığı sırada böylesi bir sergi ziyaretinin kendisi içinde ilk olduğunu sözlerine ekledi.
Talimhane bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalardan ve yeni sanat projelerinin öneminden de söz eden Demircan Açılış kokteylinde en dikkat çeken simalardan biri ise sanatçının sergisini görmeye Manchester'dan 2 günlüğüne gelerek incelemelerde bulunan Philip Gordon idi.
devamı: www.cigdemyorgancioglu.net... (158)
16/2/2005 | 7,919 kere okundu
|
 |
| 
 |
Son Haberler
|
 |
|
 |