Design Directory Dexigner Design Agenda Türk Tasarımcılar Dexigner Start Dexigner Newsletter English
Dexigner Logo Dexigner Concept
Ürün TasarımÜrün TasarımGrafik TasarımGrafik TasarımModa ve Takı TasarımıModa ve Takı TasarımıMimarlıkMimarlıkDijital TasarımDijital TasarımSanatSanat
Ekle
colortitle



2006 Geleceğin Sanat Vizyonları Yarışması

2006 Geleceğin Sanat Vizyonları Yarışması

Potansiyel gelecek senaryoları dizisinin en heyecanlandırıcı pencerelerinden biri grafik sanatlar tarafından açıldı.

World Future Society 2006 Gelecek Vizyonları sanat yarışması, yarattığımız (veya yaratmayı umduğumuz) dünyanın, en etkileyici görsel yaratıcılık değerini bulmak için katılımlar bekliyor.

Kazanan katılımcı 500$ para ödülünün yanında World Future Society'de bir yıllık üyelik ve Toronto'da 28-30 Temmuz 2006 tarihleri arasında düzenlenecek olan WorldFuture 2006 : İnsanlığın Geleceği İçin Küresel Stratejiler Yaratmak adlı yıllık konferansa katılma hakkı kazanacak.

Her yarışmacı aşağıdaki kategorilerde en fazla üç katılımla sınırlandırıldı: "en değerli " kaynağımızı (ör: su, yiyecek, toprak, hava, enerji, zaman) korumak; aileler, arkadaşlar ve ilişkilerin geleceği; araştırma (ör: uzay, okyanuslar, insan vücudu); bilim ve toplum (teknolojinin etkileri); eğlence (boş zaman, tatil, yaşam stilleri, oyunlar); her türden ulaşım; eğitim; öğrenim ve bilgi için yaşam boyu sürdürülen araştırma, moda (ör: giyilebilir teknolojiler, akıllı giysiler).

Yarışma World Future Society yetkilileri ve çalışanları dışında her bireysel katılımcıya ve grup katılımlarına açık.

devamı: 2006 Geleceğin Sanat Vizyonları Yarışması


22/3/2006 | 7,972 kere okundu


Son Haberler

•  Annie Leonard ile The Story of Stuff
•  Fırat Engin Heykel Sergisi
•  Ankara Tasarım Günleri 2008
•  Habitat Piknik Sofralarını Renklendiriyor
•  Professional Lighting Design Türkiye: Reklam Cepheleri
•  Fotoğraflarla I Saloni 2008: Milano Tasarım Fuarı
•  3. Galata Moda Festivali
•  BEYOND Trend Konferansı ile 2010 Yılını Şimdiden Yaşadık
•  Dijital İllüstrasyon ve Konsept Tasarım Paneli
•  Je T'aime
•  Halil İbrahim Sofrası: Özgür Ceren Can Seramik Sergisi
•  Tasarımda Kararlı Yalınlık
•  Tasarımın Sonu mu Geldi?
•  Cemal Emden'in Viyana ve Chicago Fotoğrafları Sanal Müze'de

Ajanda | Start | Design Directory | Design Database | Newsletter | Türk Tasarımcılar Platformu | Mobil | Link Verin | Hakkımızda & İletişim
XML

17,455 başlık, 1,859 online ziyaretçi, 195,291,935 sayfa gösterimi

© 2001-2008 Dexigner™ Network | Tasarım Haberleri | 2006 Geleceğin Sanat Vizyonları Yarışması