 |

16 Ağustos 2005 Salı | Levent OZLER
Nurus Levent Açılıyor
Ofis mobilyasında global bir marka olan Nurus, Levent'te kurduğu mağazasıyla, gelişimini yansıtan yeni iş modelini sunmaya hazırlanıyor.
Nurus, ofis yaşamının gündelik yaşamın önemli bir bölümünü kapsaması gerçeğinden hareketle, "İş'te Yaşam" tarzını oluşturan tüm unsurları, masadan kalemliğe, koltuktan çantaya kadar müşterilerine aynı mekanda sunuyor.
Dünyada öncülüğünü yaptığı İş'te Yaşam (Living at Work) konseptiyle çalışma ortamlarında bir yaşam biçimi oluşturan Nurus, edindiği global tecrübeyle Eylül ayında yeni iş modeline adım atıyor. Bugüne kadar "Motivasyon Tasarımı" (Motivation Design) sloganı ile hazırladığı özgün ürünlerini, "İş'te Yaşam" tarzı oluşturacak vizyona sahip farklı markalarla aynı çatı altında buluşturuyor. Mandarina Duck, Danese Milano, Viabizzuno, Nava bu buluşmaya hazırlanan markalardan bazıları...
Nurus Levent'te, yaşam alanlarına bambaşka bir kimlik kazandıran tasarımı (ve gustoyu), bir raf sisteminden kalemliğe, şık bir masa takviminden eğlenceli bir çöp kutusuna kadar tüm ürünlerde görebileceksiniz.
Bugün dünyanın 25 ülkesine kendi markasıyla ofis mobilyaları sunan Nurus, Levent'te, 78 yıllık tecrübesiyle ürettiği ofis mobilyaları için siparişleri alıp projelendirmenin yanında, müşterilerin ihtiyaçlarına anında cevap vermek üzere, belirli modüllerdeki mobilyalarını, ürün gamındaki diğer markaların ürünleri gibi stoğunda bulunduracak. Nurus ürünlerinin yanı sıra "İş'te Yaşam" tarzını oluşturan ürünlerin ve aksesuarların da aynı mekanda buluşması farklı bir mağazacılık anlayışının da ilk örneği olacak.
Çalışma ortamlarında yaratılacak motivasyonun, bilançolarda açıkça yer almayan ancak her bir rakamda yansıması bulunan bir kalem olarak kabul eden Nurus, kurumsaldan bireysele tüm ilgilenenleri yeni Nurus'a davet ediyor. Nurus, bu davetiyle yaşamı anlamlı kılan keyif, sağlık, hayal gücü, yaratıcılığı öne çıkaran ürünlerle çalışma ortamlarında motivasyonu artırmayı amaçlıyor.
Nurus Hakkında 1927 yılında Ankara'da kurulan Nurus bugün 3. kuşak tarafından yönetilmektedir. TSE, ISO 9001 ve 9002 belgelerine sahip olan Nurus, 21.000m2'lik kapalı alana sahip fabrikası ile üretim, taahhüt, servis ve pazarlama alanında faaliyet gösteren 4 ayrı şirketiyle hizmet vermektedir. Sadece özgün tasarımların aday olabildiği, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden olan İF Design Award'ı 2001'de I/X Yönetici Grubu ile 2004'de ise Kiss ile kazanmıştır. Fritz Frenkler ve Anette Polholzer'in tasarımı olan Kiss , ayrıca 2003'de Alman Red Dot Enstitüsü Best Selection Office Design'a layık görülmüştür. Nurus, dünyanın önemli tasarım ve dekorasyon dergilerinde de yerini alırken, dünyanın 22 ülkesine kendi markasıyla satış yapmaktadır. Bu ülkeler arasında ABD, Suudi Arabistan, Türkmenistan, İrlanda, Kazakistan, İsrail, Yunanistan, İtalya, Kanada, Danimarka, Romanya, Fransa ve Bulgaristan bulunmaktadır.
Nurus: http://www.dexigner.com/directory/detail/5634/

|
 |
|