Studio O+A Designs Sapphire Ventures' Palo Alto HQ

Studio O+A Designs Sapphire Ventures' Palo Alto HQ

Sapphire Ventures provides venture capital to innovative and disruptive companies ready to scale up. To redesign the interiors of the company's Palo Alto headquarters, Studio O+A embodied the dichotomies at the heart of the company's culture: elegant/industrial, intense/warm, edgy/comfortable.

Sapphire's office is a marriage of contrasts-cozy, home-like kitchen and lounge spaces adjoin crisply modern work areas. Warm wood segues into cool tile. An industrial light fixture contrasts with classic, tailored conference room furniture. Round corners of white oak separate glass-walled meeting spaces.

Photography: Garrett Rowland

filed under: Interior Design
last updated - 60,282 impressions, 1,001 clicks